Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

KOH-I-NOOR ULJANI PASTEL 12kom

980.00 RSD
8593539148005
3 stavka
+

Minimalna količina za "KOH-I-NOOR ULJANI PASTEL 12kom" je 1.

Uljane pastele GIOCONDA sastoje se uglavnom od voska i bele gline (kaolinit). Ove komponente daju uljanim pastelama, uz dodatak drugih aditiva, nenadmašive karakteristike kao što je svilenkasti otisak na papiru. Boje stvaraju bogate boje jer se savšeno raspršeni pigmenti vrhunskog kvaliteta pažljivo biraju i kupuju od renomiranih proizvođača širom sveta. Njihova postojanost svetlosti i dozirana koncentracija takođe utiču na konačnu trajnost slikarskog umetničkog dela. 
Velika količina masnih sastojaka rezultira velikim potezom pastela. Primena debljeg sloja i preklapanje tonova omogućava međusobno mešanje, a posledično i stvaranje novih tonova boja, slično kao kod uljanih ili tempera boja.

  • GIOCONDA umetničke uljane pastele .
  • Pigment je postojan i otporan na spoljašnje uticaje.
  • Set 1/12.
  • Pastele od 75 mm
  • Proizvedeno u ČEŠKOJ
  • Uljane pastele GIOCONDA sastoje se uglavnom od voska i bele gline (kaolinit). Ove komponente daju uljanim pastelama, uz dodatak drugih aditiva, nenadmašive karakteristike kao što je svilenkasti otisak na papiru. Boje stvaraju bogate boje jer se savšeno raspršeni pigmenti vrhunskog kvaliteta pažljivo biraju i kupuju od renomiranih proizvođača širom sveta. Njihova postojanost svetlosti i dozirana koncentracija takođe utiču na konačnu trajnost slikarskog umetničkog dela. 
  • Velika količina masnih sastojaka rezultira velikim potezom pastela. Primena debljeg sloja i preklapanje tonova omogućava međusobno mešanje, a posledično i stvaranje novih tonova boja, slično kao kod uljanih ili tempera boja.

Uvoznik:Novo Beogradsko Knjizarsko
Zemlja porekla:Ceska Republika
Zemlja uvoza:Srbija
Artikal:Umetnicka uljana pastela
Proizvodjac:KOH-I-NOOR